Spisesteder i Søhøjlandet
Spis og drik

i Skanderborg

Spisesteder i Søhøjlandet

Fra traditionel dansk mad over en hurtig sandwich og til det finere og delikate køkken. I Ry og Skanderborg kan du finde spisesteder, der passer alle smagsløg og enhver begivenhed. Besøg de hyggelige gårdbutikker og hvis du skal spise madpakken i det grønne, har vi samlet en række gode forslag til skønne picnic-pletter.

Spisesteder i Søhøjlandet

I Søhøjlandet er der spisesteder og restauranter for enhver smag, til enhver lejlighed og til ethvert publikum. Spisestederne i Søhøjlandet er kendt for at skabe madoplevelser på højeste niveau baseret på lokale fødevarer. Lad jer inspirere til herlige madoplevelser i Søhøjlandet her.

Madpakkehuse

Skal kaffen drikkes i det fri? Har du madpakken med i bagagerummet? Rundt om i Søhøjlandet finder du dejlige borde-bænke-sæt, der ofte står placeret med udsigt og i dejlige omgivelser.

Gårdbutikker

På turen rundt i Søhøjlandet er det oplagt at smutte forbi en af de dejlige gårdbutikker, der ligger langt fra alfarvej.

Shopping i Skanderborg og Ry

Foto: VisitSkanderborg

Oplev endnu mere...

Overnatning på hotel eller kro

Uanset om I er til landlig idyl eller moderne luksus i f.eks. Ry og Skanderborg, kan vi byde på den helt rigtige overnatning i Søhøjlandet. De gamle...

De skønneste oplevelser i og omkring Skanderborg

Der er masser af skønne oplevelser i Skanderborg og Søhøjlandet. Tag på en sejltur, til festival, ud i naturen eller noget helt andet!

Naturoplevelser

Oplev den fantastiske natur omkring Skanderborg i Søhøjlandet. Bakker, søer og dybe skove - her er masser af mulighed for aktivitet og fordybelse.

Outdoor aktiviteter i Skanderborg

Skanderborg ligger i det smukke Søhøjland med dybe skove og masser af søer. Tag på trave- eller cykeltur i det kuperede landskab - Skanderborg og Ry t...