VisitSkanderborg
Julen på Knudhule Badehotel

Jul i Skanderborg

Tag en tur til Skanderborg i juledagene og forkæl dig selv, dine kære og din gane. Hver weekend i december vil søde nisser køre i julemandens kane gennem byen, så hold godt øje med dem når du er ude at juleshoppe i byens mange butikker.

Julen 2020 bliver anderledes

Med de seneste corona-tiltag er mange attraktioner lukket for i år, og nogle af de aktiviteter du finder her på siden, kan være aflyst. Butikkerne har stadig åbent, så du kan få julegaveindkøbet i hus, og restauranterne sørger for takeaway til både jul, nytår og hverdag.

Se her en oversigt over åbningstider og takeaway i Skanderborg.

Juleaktiviteter i Skanderborg

Knudhule Badehotel byder på lækre juleanretninger samt et julegourmet-ophold, hvor du har mulighed for at læne dig tilbage og slippe for julestress og jag, mens du indtager en gennemført julemenu.

Også Skanderborg Park Hotel sørger for julehyggen til deres festlige juletaffel, hvor du får en gastronomisk oplevelse i trygge rammer.

Du kan også tage familien, vennerne eller nogle helt tredje i hånden og gå en tur i skoven. Skanderborg er kendt for sin smukke natur midt mellem skove og søer og en hyggelig gåtur mellem træerne, mens sæsonen skifter fra efterår til vinter, er bestemt også turen værd.

Besøg den hyggelige julebutik

Julebutik på Perron 1 i Skanderborg

Museum Skanderborg har forvandlet den gamle ventesal på Perron 1 til en hyggelig julebutik. Der er et stort udvalg af julepynt, julegaver - og juleøl!

Find mere inspiration ...

Shopping
Ry Stationsby
Spis og drik
Mad på Restaurant Leth Dining i Skanderborg