VisitSkanderborg

Sommer i Skanderborg

Besøg Skanderborg og Søhøjlandet denne sommer, hvor der venter dig masser af skønne naturoplevelser!

Tag på museum og bliv klogere på fortiden

Udforsk den lokale historie på et af Søhøjlandets mange museer. Du kan blandt andet lægge vejen forbi Øm Kloster, hvor du kan lære om munkene, der levede et fredeligt liv i klosteret. Eller besøg Bunkermuseet i Skanderborg og få et indblik i de tyske soldaters liv under 2. verdenskrig. 

Mulighederne i Skanderborg er mange, hvis du ønsker at blive klogere på fortiden. Læs meget mere om de mange museer her.

Oplev Skanderborgs skønne natur

Der venter dig mange seværdige oplevelser i Skanderborg! Du kan blandt andet bestige Himmelbjerget og opleve en af Danmarks absolut bedste udsigter. Er du ikke til højder kan du gå ombord på turistbåden MS Dagmar, som sommeren igennem besejler den naturskønne Skanderborg Sø.

Læs mere om de mange attraktioner i Skanderborg og omegn lige her!

Er du til høj puls og adrenalinsus?

Der er masser af outdoor oplevelser i området omkring Skanderborg og Ry - tag for eksempel på en vandre- eller cykeltur. Du kan også opleve Skanderborgs flotte natur fra nogle af områdets helt fantastiske MTB-trails. 

Læs mere om Skanderborgs outdoor oplevelser lige her!

Udforsk kunsten i Skanderborg

Det myldrer med spændende kunstnere og unikke gallerier i Skanderborg! Himmelbjerg-malerne indtog Søhøjlandet i 1870'erne, og lige siden har området tiltrukket dygtige kunstnere og kreative talenter. 

Du kan læse meget mere om Skanderborgs mange kunstudstillinger her.

Skal du holde sommerferie i Skanderborg? Så kan du læse meget mere om de mange oplevelsesmuligheder i området lige her.

#vihardethele #visitskanderborg #visitaarhusregionen