Raslund Academy Kursuslokaler og Selskabslokaler

Foto: VisitSkanderborg
Møder og konferencer
Venues
Raslund Academy er smukt beliggende få kilometer fra Skanderborg, med lyse moderne lokaler hvad enten dit behov er kursus, konference eller fest. Omgivet af smuk natur er det en idyllisk og uforstyrret plet med fred og ro til fordybning til det, dit arrangement drejer sig om.
Adresse

Foerlev Møllevej 3

8660 Skanderborg

Kontakt

E-mail:mhp@hwam.com

Telefon:72170026

Raslund Academy er store flotte og lyse lokaler med moderne faciliteter, som kan rumme op til 80 personer. Lokalerne er omgivet af smuk natur og grønne omgivelser. Kun få kilometer uden for Skanderborg ligger denne skønne plet, som kan danne rammen om netop dit arrangement.

Kursus- & konferencelokaler

Raslund Academy er det perfekte sted til afholdelse af kurser og konferencer. Med en idyllisk og uforstyrret beliggenhed er her fred og ro fra en fortravlet og stressende hverdag. Her kan man uforstyrret koncentrere sig om det, det hele drejer sig om. Her er både mulighed for opdeling af de indendørs lokaler, samt udendørsaktiviteter på de grønne arealer.

Fest- & selskabslokaler

Raslund Academys dejlige og hyggelige lokaler egner sig i høj grad også til familiefest med plads til et stort selskab. Her er rammerne, der kan gøre din fest til noget ganske særligt. Fra festlokalet er der udgang til terrasse og smukke omgivelser med adgang til en parklignende have.

Adresse

Foerlev Møllevej 3

8660 Skanderborg

Facilities

WiFi Gratis

Parkering

Maks. siddepladser i teaterarrangement (80)

Maks.i banket (80)

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Skanderborg