Lyng Dal Hotel og Restaurant

Foto: VisitSkanderborg
Overnatning
Hoteller
Adresse

Ryesgade 33

8680 Ry

Idyllisk hotel i Søhøjlandet 

Lyng Dal Hotel og Restaurant, et hyggeligt og atmosfærefyldt sted, beliggende i naturskønne omgivelser i Gl. Rye. Med udsigt til den idylliske have og de enestående fredede lyngbakker kan man nyde udsøgte madoplevelser og få sig et pusterum i hverdagen. Nøgleordene for Lyng Dal er god tid til gæsterne og passion for veltilberedt mad, lavet fra bunden i velovervejede og spændende kombinationer med vin.

Værelserne i hotelfløjen er hyggelige - alle med bad, toilet og tv. De fleste værelser har terrasse eller balkon med pragtfuld udsigt over fredede lyngbakker. Skøn have med udendørsservering i landsbymiljø med stråtag og bindingsværk. Her er mulighed for overnatning, frokost, kaffe, a la carte, afholdelse af selskaber og alt hvad hjertet ellers kan begære.

Der er gratis trådløst internet og alle værelsespriser er inkl. Morgenmad med hjemmelavede specialiteter, lunt og sødt

Området: I nærområdet er der rig mulighed for skønne gåture, fiskeri, badning og afslapning. Tæt på golfbaner, rideskoler og sejlbådene på Silkeborg søerne. Mange museer og kulturelle seværdigheder. 20 min. kørsel til Silkeborg og Skanderborg. 30 min. kørsel til Århus. 50 min. til Legoland. Velkommen til Lyng Dal!

Hotellet er 100% røgfrit.

Restauranten er lukket mandag og tirsdag (dog ikke for morgenmad).

Check-in tidligst: 14.00
Check-ud senest: 11.00

Anmeldelse af Lyng Dal Hotel og Restaurant i White Guide 2014
Norske bloggere anmelder Lyng Dal

.

Adresse

Ryesgade 33

8680 Ry

Facilities

Egen parkeringsplads

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Skanderborg