Laasby Kro & Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Hovedgaden 49

8670 Låsby

Kontakt

E-mail:info@laasby-kro.dk

Telefon:86951766

fax:86951092

Laasby Kro og Hotel er en historisk Kongeligt Privilegeret Kro fra 1734 - centralt beliggende midt imellem Aarhus og Silkeborg. Kroen er hyggeligt indrettet med antikviteter og malerisamlinger. Vores restaurant er indrettet i hyggelige lavloftede krostuer, der emmer af hygge og historie. Vores køkken har fokus på den gode danske mad lavet af de bedste råvarer.
Værelserne er behageligt indrettede, og der kan vælges mellem forskellige typer af værelser. Ens for alle vores værelser er, at indretningen er foretaget med respekt for kroens lange historie. 
I vores store sale kan vi tilbyde større selskabsarrangementer som f.eks. bryllupper, fødselsdage mv. I weekenderne afholder vi ofte store partyarrangementer med dansktopmusik, dans og buffet.

Læs meget mere på vores hjemmesiden og få informationer og billeder af vores forskellige værelsestyper. Det er også muligt at se vores omfangsrige musikprogram.

Låsby Kro tilbyder Outdoor miniferie. Bo hyggeligt, sov godt og mød naturen frisk og veludhvilet. Download PDF og læs mere.

Adresse

Hovedgaden 49

8670 Låsby

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Hund tilladt

Mødefaciliteter

WiFi

Kapacitet: Senge (90)

HORESTA

Small Danish Hotels

★★★

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Skanderborg