VisitSkanderborg

Kulturringen - Culture by Bike

Kulturringens rute går gennem europæisk kultur beliggende i et smukt og varieret landsskab af bølgende bakker, sø, hav, skov og vandløb.

Kulturringen er en ny cykelrute i Østjylland. Kulturringens rute opdeles i 20 etaper formidlet vha. af Cykelguidebogen Kulturringen – Kultur på Cykel. Ruten kan følges ved hjælp af Kulturringens smukke cykelskilte. 

Udforsk dansk kultur kombineret med smuk natur

Ved hjælp af cykelguiden kan du udforske dansk kultur og kulturarv side om side med smuk natur og spændende lokalområder fra de mindste landsbyer til Aarhus, som er rutens største by.

Ruten er 450 km lang og går gennem 7 kommuner i Østjylland. Du kan cykle hele strækningen eller bruge den offentlige trafik til at hoppe af og på og sammensætte den perfekte tur alt efter interesser, evner og behov. Vælg mellem børnevenlige og oplevelsesrige strækninger eller fokuser på strækninger der især fremmer de gode cykelben.

Et oplagt feriemål i Danmark – perfekt til en aktiv ferie med en masse fælles oplevelser.

Cykelguidebogen Kulturringen – Kultur på Cykel i Østjylland

Cykelguidebogen findes på dansk og engelsk. Den anbefaler og fortæller om de forskellige etaper og attraktioner på ruten, såsom museer, lokale gårdbutikker, servicefaciliteter og smukke naturområder. Etapekort i bogen guider dig på vej.
Læs mere om bogen her.

#kulturringen #visitskanderborg #visitaarhusregionen