Birkhede Camping

Foto: VisitSkanderborg
Overnatning
Campingpladser
Birkhede Camping ligger smukt placeret ved bredden af Knudsø kun få kilometer fra Himmelbjerget og Ry og ganske tæt på Skanderborg, Silkeborg og Aarhus. Uanset om du er til afslapning, til aktiv ferie, til kulturoplevelser eller det hele, er du havnet det helt rigtige sted.
Adresse

Lyngvej 14

8680 Ry

Kontakt

E-mail:info@birkhede.dk

Telefon:+45 86891355

En uforglemmelig ferie i hjertet af Østjylland

Forude venter en uforglemmelig ferie i hjertet af Østjylland med garanti for dejlige ferieminder for dig og dem, du holder af.

På Birkhede Camping finder du alt, hvad hjertet kan begære af moderne faciliteter - og lidt til - der vil gøre dit ophold til en udsøgt oplevelse. Vi udlejer også robåde, kanoer, cykler, fuldtudstyrede campingvogne, luksustelte og hytter samt værelser med toilet og bad. Til børnene er der gratis pool med vandrutsjebane og flere legepladser med en masse aktiviteter for børn og unge, bl.a. hoppepuder, mooncars og en lækker multibane med kunstgræs.

Sæsonen igennem arrangeres et væld af outdoor- og wellnessaktiviteter til den aktive familie som fx MTB-ture, løbeture, vandreture, outdoor yoga og Zumba mm. Er du til sejlads, open water-svømning og fiskeri er du også komme til det helt rigtige sted. Birkhede Camping har egen marina med 60 bådpladser, fiskebro, søbad med badebro og trampolin og fra pladsen er det muligt at sejle videre ud på Gudenåen og Silkeborg-søerne - fx til Himmelbjerget.

Er du til afslapning og storslåede naturoplevelser i roligt tempo vil du også nyde et ophold på Birkhede Camping. Campingpladsen ligger midt i den bedste natur Søhøjlandet har at byde på og lige uden for pladsen ligger et væld af vandre- og cykelruter - f.eks. Himmelbjergruten, der indbyder til gåture i skovene omkring os.

Birkhede Camping - ferieminder for livet.

#birkhedecamping #visitskanderborg #visitaarhusregionen

Adresse

Lyngvej 14

8680 Ry

Facilities

Legeplads

Fiskemulighed

Cykler

Swimmingpool

Tvstue

Vaskeri

Hund tilladt

Camping Outdoor Danmark

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Skanderborg