BIO Huset Galten

BIO Huset Galten

Foto: VisitSkanderborg
Aktiviteter
Biografer
BIO Huset danner ramme om mange forskellige kulturelle aktiviteter. Først og fremmest filmfremvisning, men også koncerter, foredrag, børneteater og udstillinger afholdes i huset. Desuden råder de over mødelokaler, som forskellige foreninger kan leje.
Adresse

Torvet 6

8464 Galten

Kontakt

E-mail:info@biohuset.dk

Telefon:86945155

Biografen er bygget i 50érne. I sommeren 1994 blev den efter mange år som privatejet biograf omdannet til en foreningsbiograf - den biograf vi kender i dag. 1995 var året hvor der blev bygget om, investeret i nyt inventar og ny teknik. Lokale og Anlægsfonden støttede med 1,5 mill. kroner ligesom den gamle Galten Kommune også gav økonomisk støtte.

Igen i sommeren 2013 gennemgik BIO Huset en større ombygning og modernisering. Her blev bl.a. monteret nyt tag og ventilationsanlæg. Salen blev isoleret og renoveret, fik monteret nye sæder, ny belysning og ny væg- og loftsbeklædning. Derudover er vores tekniske udstyr løbende blevet opgraderet, således at vi er på forkant med den tekniske udvikling og kan sikre vores publikum en tidssvarende filmoplevelse.

#biohuset #visitskanderborg #visitaarhusregionen

Adresse

Torvet 6

8464 Galten

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Skanderborg