Overnatning i Skanderborg, Ry og Søhøjlandet

I området omkring Skanderborg og Ry – også kaldet Søhøjlandet – er der overnatningsmuligheder for enhver smag.

Søger du overnatning i Skanderborg, når du f.eks. følger en af de flotte cykelruter gennem det kuperede terræn i Søhøjlandet, er de mange Bed & Breakfast et ideelt valg. Hyggelige bondegårde på landet med udsigt til smukke søer og flot skov eller bynære B&B, hvor du er tæt på det pulserende byliv. Eller må det gerne være primitivt? Vores shelterpladser er placeret i flotte naturområder og indbyder til bålhygge og stjernekiggeri. En lækker overnatning i Ry byder også på gode muligheder for rigtig at udforske vores spændende egn ifm. et weekendophold.

Har du fulgt Gudenåen gennem det flotte landskab og er på udkig efter en campingplads, hvor du kan slå teltet op? I Søhøjlandet finder du de fineste campingpladser, hvor børnene hurtigt finder legekammerater, alt i mens de voksne kan slappe af. Og på Danhostel i Skanderborg kan du sove godt med udsigt til Skanderborg Sø.

Hvis du lejer et sommerhus i Søhøjlandet, er du omgivet af den flotte natur, som indbyder til lange gåture og leg, mens det pulserende byliv kun ligger få kilometer væk. Tag på oplevelser, samtidig med at du kan trække dig tilbage, tænde op i brændeovnen og finde Ludo-spillet frem. Det er hygge, når det er bedst. 

Romantisk weekend for to

Sidder du og planlægger en romantisk weekend for to, vil de flotte hoteller og kroer uden tvivl danne de perfekte rammer for en skøn weekend. Book en overnatning i Skanderborg, Ry eller Søhøjlandet og oplev i den forbindelse vores fantastiske spisesteder og restauranter. Nyd de flotte lyse værelser med plads til afslapning kombineret med en gåtur i Skanderborgs eller Rys gader og slut dagen af med en menu på en af byernes restauranter. Så er der dømt forkælelse og nærvær.

Uanset om det skal være luksus eller primitivt – vi har overnatningsmuligheder til enhver smag.

Se de mange overnatningsmuligheder her. 

Overnatning skanderborg eller overnatning Ry? Se alle mulighederne her