Camping
Sov godt

i Skanderborg

Overnatning på kro og hotel

Overnatningsmuligheder i Søhøjlandet

Overnatning på hotel eller kro

Uanset om I er til landlig idyl eller moderne luksus i f.eks. Ry og Skanderborg, kan vi byde på den helt rigtige overnatning i Søhøjlandet. De gamle kroer har hver deres særpræg, og på hotellerne kan I lade jer forkæle efter alle kunstens regler.

Campingpladser i Søhøjlandet

År efter år vender gæsterne tilbage til campingpladserne i Søhøjlandet, som ligger i og omkring Ry og Skanderborg - og det er der mange gode grunde til: Her er nemlig både hygge, hjerterum, plads til leg, ro til ren livsnydelse, og så ligger pladserne i de smukkeste naturomgivelser.

Feriehuse

Nyd et sommerhusophold i det smukke, smilende Søhøjland - ved Ry og Skanderborg. Her kan du få pulsen ned og nyde livet. Eller du kan tilbringe seje, skønne dage derude i det bakkede, søblanke landskab.

Outdoor overnatning

Et kig til stjernerne, et knitrende bål og frisk luft. Søhøjlandet, med Ry og Skanderborg, har masser af dejlige overnatningssteder i det fri. Download den samlede folder her. Der er pladser for gående og cyklende, for sejlende og sågar også for de, der gerne vil have hesten med.

Bed & Breakfast i Søhøjlandet

Vores Bed & Breakfast-steder ligger smukt ud til sø, skov og mark eller tæt på byerne i Ry og Skanderborg, så der er god mulighed for at finde den helt rigtige overnatning for jer.