Camping
Sov godt

i Skanderborg

Overnatning på kro og hotel

Find de bedste overnatningsmuligheder

Overnatning på hotel eller kro

Uanset om I er til landlig idyl eller moderne luksus i f.eks. Ry og Skanderborg, kan vi byde på den helt rigtige overnatning i Søhøjlandet. De gamle kroer har hver deres særpræg, og på hotellerne kan I lade jer forkæle efter alle kunstens regler.

Campingpladser

År efter år vender gæsterne tilbage til campingpladserne ved Skanderborg i Søhøjlandet - og det er der mange gode grunde til: Her er nemlig både hygge, hjerterum, plads til leg, ro til ren livsnydelse, og så ligger pladserne i de smukkeste naturomgivelser.

Feriehuse

Nyd et sommerhusophold i det smukke, smilende Søhøjland - ved Ry og Skanderborg. Her kan du få pulsen ned og nyde livet. Eller du kan tilbringe seje, skønne dage derude i det bakkede, søblanke landskab.

Outdoor overnatning

Et kig til stjernerne, et knitrende bål og frisk luft. Søhøjlandet, med Ry og Skanderborg, har masser af dejlige overnatningssteder i det fri. Download den samlede folder her. Der er pladser for gående og cyklende, for sejlende og sågar også for de, der gerne vil have hesten med.

Bed and Breakfast

Vores Bed & Breakfast-steder ligger smukt ud til sø, skov og mark eller tæt på byerne i Ry og Skanderborg, så der er god mulighed for at finde den helt rigtige overnatning for jer.

Danhostel Skanderborg

Danhostel Skanderborg er måske Danmarks smukkest beliggende, midt i en stor bøgeskov og direkte ned til Skanderborg sø, et af verdens bedste fiskevande. Gode bademuligheder for børn - lavt vand ved vandrerhjemmet.