Smukfest

Foto: VisitSkanderborg
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Dyrehaven

8660 Skanderborg

Kontakt

E-mail:info@smukfest.dk

Telefon:87 93 44 44

Smukfest også kendt som Skanderborg Festival eller Danmarks Smukkeste Festival, er en dansk musikfestival som afholdes hver sommer i  den anden weekend i august i Skanderborgs Dyrehave.

Musikken og diverse happenings foregår under bøgetræer og ved nærliggende søer og deraf navnet "Danmarks Smukkeste Festival." Festivalen har de senere år ofte haft udsolgt.

Smukfest fokuserer fortrinvis på dansk musik med både kommende talenter/grupper samt gamle kendinge, men har altid et par store udenlandske navne på plakaten. Derudover byder festivalen på lækker festival mad i de forskellige temaboder og et unikt fællesskab som kan mærkes fra første øjeblik.

Festivalens maskot er FestiWalther, der er en musikglad skovtrold født 5. juli 1579 i Skanderborgs bøgeskove, og ideen til den første festival blev skabt den 5. juli 1979 – på Walthers 400 års fødselsdag.

Følg programmet og salget af billetter her.

Overnatning m.m.

Du finder HER en samling over alt hvad der er værd at vide i forbindelse med Smukfest 2019. Mangler du overnatningssted eller en køreplan, så har vi samlet det mest nyttige viden til dig.

Låsby Kro tilbyder en bus der kører en gang om dagen, hver vej til festivalpladsen.
Der gårtog fra Skanderborg til Ry, hvorefter der er indsat busser fra Skanderborg Station til festivalpladsen.

 

Adresse

Dyrehaven

8660 Skanderborg

Facilities

Anden begivenhed

Festival

Musik

Store lokale begivenheder

Relaterede produkter

Opdateret af: