Hørning Kro & Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Århusvej 4

8362 Hørning

Kontakt

E-mail:hotel@horningkro.dk

Telefon:86921311

fax:86923309

Billig overnatning ved Århus

Hørning Kro & Hotel ligger ca. 3 km fra motorvejen (E45 afkørsel 50/51 mod Hørning) og med parkering foran alle værelser med egen indgang, er det nemt og bekvemt at komme til og fra Hørning Kro. Der er kun 10 minutters kørsel til Århus, som rummer et hav af forretninger og kulturtilbud.

I receptionen står vi klar til at hjælpe med indlogering og meget mere, så spørg endelig. De 40 værelser er beliggende i et anneks og har alle eget bad/toilet, kabel-tv, fri trådløst internet og IP telefoni. Vi har enkeltværelser, dobbeltværelser og familierum med plads til 2 voksne og op til 2 børn.?

Når sulten melder sig, har vi en hyggelig krostue med god dansk mad, kulinariske oplevelser fra den store verden og arrangementer med vinsmagning. Vi glæder os til at betjene jer og give jer en hyggelig kroferie eller weekendophold her tæt ved Århus.

Hørning Kro kan tilbyde moderne mødelokaler, kursuslokaler og festlokaler. Vi har 8 møde- og festlokaler samt 4 grupperum, der alle er udstyret med AV-teknik. Lokalerne er velegnet til arrangementer i størrelsen fra 4-150 personer
Adresse

Århusvej 4

8362 Hørning

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Internetadgang

Mødefaciliteter

WiFi

Kapacitet: Senge (76)

HORESTA

Small Danish Hotels

Dansk Kroferie

★★★

Opdateret af:
VisitAarhus, Skanderborg