Firmaevents Jylland

Foto: VisitSkanderborg
Møder og konferencer
PCO’er og Incentives
Adresse

Hostrupsvej 2

8680 Ry

Kontakt

E-mail:info@firmaeventsjylland.dk

Mobil:+ 45 60 64 34 13

Firmaevents Jylland tilrettelægger unik underholdning og aktivitet over hele Danmark – for alle generationer.

Vi bruger naturen, vandet og træerne og skaber aktiviteter, der vækker følelser, glæde, indlevelse, forundring og empati blandt deltagerne og skaber derved et godt fundament for dybere gensidig forståelse og samarbejde.
Vi inddrager kroppen, følelser, fantasien og ikke mindst humor, så alle får en succesoplevelse ved at deltage. Vi tilrettelægger også mere fysisk udfordrende opgaver med grænseudvidende oplevelser på vand og i højden.

Firmaevents Jylland har et frisk bud på aktiviteter og forandring
Der eksisterer desværre ikke meget evidens, der påviser at teambuilding, firmaevents, gruppecoaching, korte kurser eller personalefester fremmer produktion, effektivitet og trivsel. Men vi oplever, at det har en positiv indvirkning på medarbejderne og deres samarbejde, og vi tror på, at vores koncepter gør en forskel i en broget verden med 1000 tilbud – og så er vores koncepter både udfordrende og sjove.

Firmaevents Jylland tilrettelægger teambuilding og team-aktiviteter for både små og store virksomheder, med hang til udvikling, humor, trivsel og effektivitet – uden at det belaster den enkelte – alle kan være med.
Vi arrangerer gerne logi, fuld forplejning og underholdning.

Du har en sjov idé
- Vi får det til at ske!
Vi tilbyder en masse forskellige aktiviteter både på lands, til vands og i luften. Vil du gerne have arrangeret en sjov, spændende og aktivitetsrig dag for dine medarbejdere eller til det private arrangement, er du altid velkommen til at kontakte Firmaevents Jylland.

Du kan skrive til os på info@firmaeventsjylland.dk eller ringe på tlf. 60 64 34 13. Her kan vi straks give dig et uforpligtendende tilbud på indhold og pris. 

Vi tilbyder børne - og voksenunderholdning med trylleshows, klovneri, jonglering og cirkus.

Vi afvikler et sommer-familiekursus med mulighed for internat første uge i juli 2018 i Skanderborg med en masse spændende oplevelser for alle.

Få tilsendt program - ring 60643413.

Adresse

Hostrupsvej 2

8680 Ry

Opdateret af:
VisitAarhus, Skanderborg