På vandretur i Søhøjlandet

På dine vandreture rundt i Søhøjlandet, kan du få mange skønne ferieminder. Læg dine vandreruter efter attraktionerne - eller følg næsen og se hvad der gemmer sig om det næste hjørne.

Vandreture i Søhøjlandet
- med udsigter og indsigter

På vandreture i Søhøjlandet åbner det bølgende landskab overalt for smukke udsigter. Små oaser med borde og bænke indbyder til hyggelige kaffepauser og har du kameraet med, vil du kunne fotografere nogle af de mange fugle ved vandet og i luften over Søhøjlandet.

Med sit kuperede terræn, sin varierede natur og sine hyggelige landsbyer inviterer Søhøjlandet til dejlige vandreture for store og små. På de afmærkede stier kan man vandre i dagevis og nyde landskabet, de storslåede udsigter og skovens dybe, stille ro.

Helt til tops

To af feriens absolutte højdepunkter er besøgene på Himmelbjerget og Ejer Bjerge.

Nyd udsigten og mærk historiens vingesus på Himmelbjerget. Det var her i de vidtstrakte skove, kongen holdt sine ulvejagter, og det var her, at digterpræsten St. St. Blicher kaldte til folkemøder.
Danmarks højeste punkt når man op til, hvis man bestiger Ejer Bavnehøj og den nærliggende Møllehøj. Fra tårnet kan man - i godt vejr - se helt til Samsø.

Del denne side