Kunsthåndværk og gallerier i Søhøjlandet

Lige siden Himmelbjerg-malerne i 1870’erne holdt deres indtog i Søhøjlandet har vores dejlige område tiltrukket kunstnere og andre mennesker med kreative talenter. Derfor myldrer det med spændende kunstnere, dygtige kunsthåndværkere og unikke gallerier i Skanderborg kommune. Og de vil alle sammen gerne have jeres besøg.

Nogle gallerier og værksteder er åbne året rundt, andre skal man træffe en besøgs-aftale med. Det kan I læse mere om i præsentationen af de enkelte værksteder, atelierer og gallerier.

Besøg f.eks. Gertrud Berg KeramikGalleri Art ExpoMidtJyllands Kunst CenterGalleri MossøhusDe Kreative Mellemrum eller Galleri Bakkehuset.

Eller besøg butikken X & Tværs der sælger både glas lavet på eget værksted samt forskelligt, udvalgt kunsthåndværk i høj kvalitet fra anerkendte kunsthåndværkere fra Danmark. 

Kunsten på kortet

På kortet kan I se, hvor I kan møde kunsten og/eller kunstneren, og måske bliver I inspireret til en lille, farverig turné.

Download kunstkortet her. 

Vil du have kortet tilsendt, så skriv til info@visits...

Kunsten på kortet er støttet af Kultursamvirket i Skanderborg.

Kunst i Galten
Galten har usædvanligt mange interessante og flotte kunstværker at byde på.
Se dem alle i folderen Kunst i Galten. 

Skiftende kunstudstillinger

Kulturhuset i Skanderborg er der hver måned nye kunstnere der udstiller. Alle er velkommen til at kigge indenfor i Kulturhusets åbningstid. 

 

 


 

  

Del denne side