Guidet fortælletur i Søhøjlandet

Søhøjlandet er et oplagt sted at fortælle historier! Søhøjlandets vandløb, søer, bakker og dybe skove gemmer på masser af spændende historier, og vi har et stærkt hold af historiefortællere, som gerne tager jer med på en uforglemmelig tidsrejse.

Historiefortællingen sker som oftest på en tur i det smukke landskab, hvor der på passende steder fortælles om, hvad baggrunden er for kulturlandskabets indhold. De mest populære ture er Himmelbjerget, Ejer Bavnehøj, Lyngbakkerne og kirken i Gl. Rye og Søhøjlandet generelt.

Du kan booke en guide/historiefortælling på det tidspunkt, hvor det passer dig. Mange har allerede stiftet bekendtskab med ordningen – hvad enten der har været tale om en virksomhedstur for bestyrelsen eller medarbejderne, en fætter-kusine-fest, et aktivt indslag under en generalforsamling, en forening på tur til fods, i kano eller i bus … mulighederne er utallige! Du kan finde inspiration her til jeres udflugt og læse mere om nogle af vores lokale guider. 

Pris for et 2-timers arrangement: kr. 1.500 inkl. moms.

Udfyld forespørgslen og vi vil forsøge at finde en guide/historiefortæller, der matcher dine ønsker ud fra dato og interesse. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 2-3 hverdage.

Museerne i Søhøjlandet tilbyder også guidede rundvisninger.

Del denne side

Forespørgsel om en guidet tur

: