Guide: Outdoor overnatning i Søhøjlandet

HENT DEN HER. 

VisitSkanderborg kommer friluftsfolket til hjælp med en opdateret, digital udgave af guiden ”Outdoor overnatning i Søhøjlandet”, der indeholder information om 27 overnatningssteder i Skanderborg kommune.

Et kig til stjernerne, et knitrende bål og frisk luft er noget af det, der lokker flere og flere til at benytte sig af muligheden for at overnatte i shelters og på primitive teltpladser. I Søhøjlandet er efterspørgslen på nærværende naturoplevelser, vandreruter, cykelruter og primitiv overnatning stigende, og VisitSkanderborg formidler løbende alle mulighederne under overskriften ”.Søhøjlandet – under åben himmel”.

Nogen ønsker campingpladsens komfort andre vil gerne være på feltfod. Og nogen vil måske gerne veksle mellem de to overnatningsformer. Derfor er der også vist vej til områdets campingpladser i den nye guide.

-Vi er glade for at kunne tilbyde en opdateret udgave af guiden, som udkom første gang i 2015, og som vi har oplevet stor efterspørgsel efter, siger turistchef Marianne Purup, VisitSkanderborg. -Guiden rummer mange typer af overnatning fra det allermest primitive, hvor du ikke kommer langt uden medbragt vand og skovl og til pladser, der tilbyder alle moderne faciliteter. Vi håber, at vi med denne vejviser kan inspirere endnu flere til at opleve vores dejlige område.

Den nye opdaterede guide har informationer på dansk og engelsk om faciliteterne på de forskellige telt- og shelterpladser, kontaktinformationer til pladserne og angiver også priserne for overnatning på pladserne, hvis de da ikke er gratis at benytte.

Mange af pladserne ligger i forbindelse med vandre- og cykelruter i Søhøjlandet og rummer overnatningsmuligheder for folk i kano, gående, cyklende og gæster, der kommer på hesteryg. Guiden indeholder også et oversigtsskort, der giver et hurtigt overblik over placeringen af pladserne, og de mange forskellige ruter i området. Er man mere til campingpladsernes komfort, så viser guiden også vej til disse.

”Outdoor overnatning i Søhøjlandet” er tilgængelig som e-publikation til download på visitskanderborg.dk.

 

Kontakt VisitSkanderborg tlf. 8669 6600 for yderligere information.

Del denne side