GolfGudenaa

Spil golf ved Gudenåen - Golf gudenaa

Vælg mellem seks charmerende og udfordrende golfbaner midt i Jylland.

Seks golfbaner med udfordringer til alle ligger tæt langs Gudenåen midt i Jyllands frodige natur.

Her kan nybegynderen føle sig tryg, og den erfarne spiller folde sig fuldt ud.

Det er muligt at book baner og overnatning på www.golfgudenaa.dk 

Fine søer at spille udenom, over eller i

De syv golfbaner langs Gudenåen ligger tæt med typisk 10-20 kilometers afstand.

Uanset valg af bane får du en unik naturoplevelse. Gudenåen - Danmarks længste vandløb – strømmer igennem området og udvider sig undervejs til dybe, klare søer, som omkranses af bløde bakker, dybe dale og udstrakte skove.

Midt i alle herlighederne ligger de syv golfbaner med vidt forskellige sværhedsgrader. Nogle ligger i skov, mange tæt på vand, nogle har stejle skråninger og dybe slugter, andre er mindre kuperede. Men næsten alle har fine bunkers og søer, som man kan spille udenom, over eller i!

Rimelige priser og afslappet atmosfære

Banerne har flere fællestræk: Mindst 18 huller, supergod vedligeholdelse, fantastiske udsigter over vand- og landskaber, venlig assistance til dem, der har brug for hjælp og en afslappet atmosfære.

Når man oveni lægger særdeles rimelige greenfee-priser, og at banerne tager udstrakte hensyn til forskellige niveauer, er der vel ingen grund til at tøve?

Golfweekend med gutterne?

Drømmer du om en lang golfweekend med gutterne, så kan I sagtens nå at spille mindst tre af banerne og ind imellem nyde den lokale bryg, spise dansk mad, som jeres mor aldrig lavede den, og sove på en hyggelig kro ude på landet.

Hvis I er en familie, som vil opleve lidt mere end golf, kan programmet snildt udvides med shopping i byernes velassorterede butikker, og mad og senge findes på en scala fra primitivt med stjernekig til mega-gourmet-luksus.

Himmelbjerget, solbåd og hjuldamper

Hvis hele familien er rejst med på golfferie, er der masser at opleve for dem, der har lyst til en dag uden golf.

Oplev smukke og fascinerende rovfugle i det utraditionelle, underholdende og lærerige rovfugleshow eller se en odder blive fodret? ”AQUA Akvarium og Dyrepark” byder på en masse spændende oplevelser for hele familien. Der er også mulighed for at tage familien med ud at sejle i en soldreven båd eller med hjuldamperen ”Hjejlen” – eller tag en skøn dukkert i én af de mange søer.  

Mulighederne er mange - under alle omstændigheder bør Himmelbjerget ”bestiges” og den mageløse udsigt over sø og land nydes.

Del denne side