Golf paradis i Søhøjlandet

Vælg mellem seks charmerende og udfordrende golfbaner midt i Jylland. Seks golfbaner med udfordringer til alle ligger tæt langs Gudenåen midt i Jyllands frodige natur. Her kan nybegynder føle sig tryg og den erfarne spiller folde sig fuldt ud. De seks golfbaner langs Gudenåen ligger tæt med typisk 10-20 kilometers afstand. Uanset valg af bane får du en unik naturoplevelse. Gudenåen - Danmarks længste vandløb – strømmer igennem området og udvider sig undervejs til dybe, klare søer, som omkranses af bløde bakker, dybe dale og udstrakte skove. Midt i alle herlighederne ligger de seks golfbaner med vidt forskellige sværhedsgrader. Nogle ligger i skov, mange tæt på vand, nogle har stejle skråninger og dybe slugter, andre er mindre kuperede. Men næsten alle har fine bunkers og søer, som man kan spille udenom, over eller i!

Golf weekend

Drømmer du om en lang golfweekend, så kan I sagtens nå at spille mindst tre af banerne og ind imellem nyde den lokale bryg, spise god mad, og overnatte på enten en hyggelig kro eller et godt hotel. Se mulighederne for overnatning og greenfee på golfgudenaa.dk

Hvis I er en familie, som vil opleve lidt mere end golf, kan programmet snildt udvides med f.eks. shopping i byernes velassorterede butikker, eller en tur med en af hjejlebådene til Himmelbjerget. Oplev også de smukke og fascinerende rovfugle i det utraditionelle, underholdende og lærerige rovfugleshow eller se en odder bliver fodret? ”AQUA Akvarium og Dyrepark” byder på en masse spændende oplevelser for hele familien. Der er også mulighed for at tage familien med ud at sejle i en soldreven båd – eller tag en skøn dukkert i én af de mange søer.