Bestilling af brochurer

Magasinet Søhøjlandet 2019
VisitSkanderborgs magasin "Søhøjlandet" 2018 er fuld af inspiration til dagsture og længere ophold og giver et overblik over, hvad der foregår i Søhøjlandet fra morgen til aften. I årets magasin er der lagt stor vægt på kort og forslag til ture. Derfor kan læserne lade sig inspirere til alverdens korte og lange cykel- og vandreture. I magasinet finder læserne også en omfattende begivenhedskalender for store og små. For der er jo altid noget på færde i Søhøjlandet. Her kan du se brochuren, eller du kan downloade brochuren her.

Spiseguiden
Der er mange måder, hvorpå man kan indtage Søhøjlandet. En af dem er med kniv og gaffel. VisitSkanderborg og VisitSilkeborg har samlet en lang række spisesteder og gårdbutikker i én guide. Guiden kan du downloade her.

Alle brochurerne kan du hente på turistbureauet på Himmelbjerget eller på bibliotekernes turistinfo’er i Skanderborg, Ry, Galten og Hørning. Se adresse og åbningstider her.

Du kan også bestille dem til levering med posten. Vi vil i såfald bede dig om at betale et forsendelsesgebyr på 40 kr., som kan indbetales via vores kontonummer 6129 9041081809 (Sparekassen Kronjylland) eller via mobilepay 2893 1869.

Del denne side

Søhøjlandet 2019