Anbefalinger fra journalister og bloggere om Søhøjlandet

Mange journalister og bloggere lægger i årets løb vejen forbi Søhøjlandet – og de er hjerteligt velkomne.
Sommetider færdes journalister og bloggerne selv til lands og til vands, andre gange sørger VisitSkanderborg for, at de har en lokal guide med. Handler det f.eks. om lystfiskeri er Lasse Radant fra Ry en rigtig god og vidende guide for vores skrivende og fotograferende gæster – og er der mere fokus på den gode historie, er Bendt Nielsen og Bjarne Jensen to af de rigtig gode historiefortællere.

Læs her om deres tips og anbefalinger til ferie og ture i Søhøjlandet. 

Shinimichi

SHINIMICHI består af to bloggere fra Danmark, Sheena Rasmussen og Michelle Rasmussen. Et tvillingepar med en utrolig eventyrlyst som tager de smukkeste billeder af de mange fantastiske oplevelser de har rundt omkring i verden. Besøg deres blog og læs alt om deres eventyr i Søhøjlandet.

Opdagelse.dk

Opdagelse.dk består af en lille rejselysten familie som skriver om alle deres oplevelser i ind- og udland. Læs f.eks. deres guide til "10 ting du skal opleve i Søhøjlandet".

Dicht am Fisch

Dicht am Fisch - eller Tæt på Fisk - er den ultimative tyske fiskeguide. I maj 2017 fik vi besøg af tre tyske fiskegutter som tog ud på søerne, fiskede fra morgen til aften og oplevede Søhøjlandets mange goder.