Vinterferien i Søhøjlandet

Lad dig inspirere her til dejlige oplevelser i vinterferien.

Naturoplevelser i Søhøjlandet

Søhøjlandet byder på et væld af naturoplevelser og outdoor muligheder i den smukke natur.

På cykeltur i Søhøjlandet

Forslag til cykelruter i Søhøjlandet

Kunsthåndværk og gallerier

Se de mange lokale kunsthåndværker og store som små gallerier her

Begivenheder og events i Søhøjlandet

Der er altid noget på færde i Søhøjlandet

MTB events i Søhøjlandet

I Søhøjlandet kan du deltage i Mountainbikeløb og -festivaler 

Mød os på Facebook

Oplev alt hvad Søhøjlandet kan tilbyde her!

Søhøjlandet er særlig kendt for sin smukke natur med søer og skove - og Himmelbjerget. Men Søhøjlandet er også meget andet end det. Her finder du kvalitetsoplevelser inden for kunst og kultur, gastronomi og shopping. Og vandre-, cykel- og sejlture i massevis.

I det skønne, varierede landskab omkring Skanderborg og Ry kan I kaste jer ud i alverdens seje outdoor-oplevelser og få pulsen op i en fart. I kan også plante jer ved søbredden en hel dag, nyde naturen og lade pulsen og roen sænke sig. Smid kajakken i Knudsø, eller tag børnene med på en herlig kanotur til Himmelbjerget. Tag cyklen ud i det kuperede landskab enten langs landevejen eller på et af Søhøjlandets mange MTB-spor. Mød en munke-fortæller på Øm Kloster, og nyd et stjernemåltid hos en af de lokale køkkenchefer.

I Søhøjlandet er der altid noget på færde, bare se vores begivenhedskalender. Her er Smukfest under bøgetræerne og Ry Outdoor festival til lands, til vands og i luften. Her er gratis koncerter på havnepromenaden i Ry og dans på broen i Skanderborg. Her er kunstudstillinger, rideture på islandske heste og sejladser med mad om bord. Eller hvad med at komme til det ugentlige træf med veteranbiler i Ry eller festivalen Himmelhop for børn, forældre og bedsteforældre på Himmelbjerget? Vi glæder os til at byde jer velkommen.