På MC i Søhøjlandet

Det kuperede Søhøjland er et alle tiders landskab til jer, der kan lide at kombinere en tur på motorcyklen med en dejlig naturoplevelse. Her er bløde sving og skønne bakker for alle pengene.

Det kuperede og varierede landskab i Søhøjlandet er en perle i den danske natur. Og med sine bløde bakker, snoede veje, dybe søer, fine strande og hyggelige landsbyer indbyder Søhøjlandet til motorcykelture. Her kan I også nyde synet af Danmarks længste vandløb, Gudenåen, som blandt andet passerer igennem den charmerende turistby Ry - et yndet stoppested for mange motorcyklister. Også søen i Skanderborg og festivalen SmukFest byder sig til med skønne oplevelser.

Som motorcyklist i Søhøjlandet vil I hele tiden støde på gode historier og formidling af den natur og kultur, som omgiver jer. Og der er ikke langt mellem de lækre spisesteder og gamle kroer. Har I lyst, kan I køre en tur til Himmelbjerget, og navnet til trods skal I ikke frygte for tynd luft: Med sine 147 meter var Himmelbjerget indtil 1847, udnævnt til at være Danmarks højeste punkt. Men her i nyere tid har det vist sig, at Møllehøj lige ved siden af Ejer Bavnehøj stikker mere end 171 meter op over havets overflade – så vil du helt op på Danmarks tag, skal du køre efter Ejer Bjerge.

Himmelbjerget
 

Søhøjlandet inviterer dig på en afslappende ferie tilsat en tilpas portion udfordringer. Næsten en tredjedel af området er dækket af udstrakte skove og af skovomkransede søer, og undervejs vil I finde naturskønne oaser med borde og bænke til picnics. Brug en motorcykeltur til Søhøjlandet til at slappe af og nyde, at I endelig kan holde fri og få tid til hinanden.
Bliv i Søhøjlandet nogle dage, og få en ferie I aldrig glemmer.

Del denne side

Vidste du....

- at den 2. weekend i august er SMUKFEST weekend? Herlig musik under bøgetræerne - kom og vær med.