Folder: Outdoor overnatning i Søhøjlandet

Folder: Outdoor overnatning i Søhøjlandet

HENT DEN HER. 

Ny folder om Outdoor overnatning i Søhøjlandet
Billig overnatning i det fri

VisitSkanderborg kommer friluftsfolket til hjælp med en ny folder, Outdoor overnatning i Søhøjlandet, der indeholder information om 26 primitive overnatningssteder i Skanderborg Kommune.

Et kig til stjernerne, et knitrende bål og frisk luft er noget af det, der lokker flere og flere til at benytte sig af muligheden for at overnatte i shelters og på primitive teltpladser rundt omkring i Danmark. Nogen ønsker campingpladsens komfort andre vil gerne være på feltfod. Og nogen vil måske gerne veksle mellem de to overnatningsformer. Derfor er der også vist vej til områdets campingpladser i den nye folder.

-Vi er glade for at kunne tilbyde folderen, som vi har oplevet stor efterspørgsel efter, siger turistchef Marianne Purup. -Folderen rummer mange typer af overnatning fra det allermest primitive, hvor du ikke kommer langt uden vand og skovl og til pladser, der tilbyder alle moderne faciliteter. Vi håber, at vi med folderen kan inspirere endnu flere til at opleve vores dejlige område.

Folderen giver informationer på dansk og engelsk om faciliteterne på de forskellige telt- og shelterpladser, kontaktinformationer til pladserne og angiver også priserne for overnatning på pladserne, hvis de da ikke er gratis at benytte.

Mange af pladserne ligger i forbindelse med vandre- og cykelruter i Søhøjlandet og rummer overnatningsmuligheder for folk i kano, gående, cyklende og gæster, der kommer på hesteryg. Folderen indeholder også et oversigtsskort, der giver et hurtigt overblik over placeringen af pladserne.

Folderen Outdoor overnatning i Søhøjlandet kan hentes på VisitSkanderborgs turistbureau i Ry, på bibliotekernes turistinfo’er i Skanderborg, Ry, Galten og Hørning eller man kan læse den på visitskanderborg.dk.

 

 

Kontakt VisitSkanderborg tlf. 8669 6600 for yderligere information.

 

Billedtekst:

Møgelhøj byder på det højest beliggende shelter i Danmark. Foto: Malina Müller

Del denne side