RETHINK - Lys & Stilhed (eSCAPE)

/eSCAPE: Lys og Stilhed

Præsenteret af Museum Skanderborg, VisitSkanderborg og Kunstråd Skanderborg

Oplev stemningen af lys & stilhed i samspil med kunst & historie når Øm Kloster Museum danner ramme om en poetisk og sensorisk event. Lys i mørke, stille landskab, lyt, se og oplev...

Se billedkunstner Hanne Matthiesens værk "Cirklen", som leger med tiden, lyset og mørket. Kunstneren vil være til stede begge dage. 

Oplev stemningen blandt lysende lanterner - lavet af lokale børn. 

Museet har åbent og museumsmunke vil stå klar med fængende fortællinger. 

Søndag er der mulighed for at få en smagsoplevelse fra munkenes tid. 


Om eScape

eScape er historier om hændelser i landskabet, fortolket gennem den moderne kunsts universelle, ordløse sprog. Stedet er eScapes kerne og arkæologien dens afsæt. Målet er at skabe meningsfulde, overraskende oplevelser.

Takket være utallige arkæologiske udgravninger ved Øm Kloster kan man i dag se ruinerne, der vidner om munkenes hverdag med bøn og arbejde og det næsten intakte fundament af det store kloster for cisterciensermunke, der stod ved bredden af Mossø indtil 1560.

eSCAPE handler om at kombinere kunst, arkæologi, fortid og nutid – at skabe og fortælle arkæologiske historier på steder, hvor der er gjort vigtige historiske fund under videnskabelige udgravninger. eSCAPE er et samarbejde mellem arkæologi, kunst og turisme – henholdsvis Museum Skanderborg, Kunstråd Skanderborg / Skanderborg Kommune og VisitSkanderborg.

Åbningstider

28/10/2017 - 29/10/2017 Lørdag, Søndag

Pris

Pris

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

VisitSkanderborg info@visitskanderborg.com
 

Kontakt

Adresse

Munkevej 8
8680 Ry

Telefon

+45 30515713

Fakta

  • Type

    • Store lokale begivenheder
    • Historie
    • Anden begivenhed
    • Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017