Outdoor oplevelser i Søhøjlandet

Søhøjlandet byder på et væld af naturoplevelser og outdoor muligheder i den smukke natur.

Se det flotte magasin Søhøjlandet 2017

Se det flotte magasin Søhøjlandet - under åben himmel

Mød os på Facebook

Himmelbjerget

Danmarks flotteste udsigtspunkt

Begivenheder og events i Søhøjlandet

Begivenheder og events i Søhøjlandet

Der er altid noget på færde i Søhøjlandet

Kunsthåndværk og gallerier

Se de mange lokale kunsthåndværker og store som små gallerier her

Oplev alt hvad Søhøjlandet kan tilbyde her!

Søhøjlandet er særlig kendt for sin smukke natur med søer og skove - og Himmelbjerget. Men Søhøjlandet er også meget andet end det. Her finder du kvalitetsoplevelser inden for kunst og kultur, gastronomi og shopping. Og vandre-, cykel- og sejlture i massevis.

I det skønne, varierede landskab omkring Skanderborg og Ry kan I kaste jer ud i alverdens seje outdoor-oplevelser og få pulsen op i en fart. I kan også plante jer ved søbredden en hel dag, nyde naturen og lade pulsen og roen sænke sig. Smid kajakken i Knudsø, eller tag børnene med på en herlig kanotur til Himmelbjerget. Tag cyklen ud i det kuperede landskab enten langs landevejen eller på et af Søhøjlandets mange MTB-spor. Mød en munke-fortæller på Øm Kloster, og nyd et stjernemåltid hos en af de lokale køkkenchefer.

I Søhøjlandet er der altid noget på færde, bare se vores begivenhedskalender. Her er Smukfest under bøgetræerne og Ry Outdoor festival til lands, til vands og i luften. Her er gratis koncerter på havnepromenaden i Ry og dans på broen i Skanderborg. Her er kunstudstillinger, rideture på islandske heste og sejladser med mad om bord. Eller hvad med at komme til det ugentlige træf med veteranbiler i Ry eller festivalen Himmelhop for børn, forældre og bedsteforældre på Himmelbjerget?

Men allerførst: Tag et kig rundt på hjemmesiden og lad jer inspirere til de oplevelser, der kan gøre lige netop jeres ferie uforglemmelig.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.